دانلود پاورپوینت دوره آموزشی مروری بر قانون(حفظ کاربری اراضی زراعی باغها)
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی
دانلود پاورپوینت دوره آموزشی مروری بر قانون(حفظ کاربری اراضی زراعی باغها)

دانلود-پاورپوینت-دوره-آموزشی-مروری-بر-قانون(حفظ-کاربری-اراضی-زراعی-باغها)لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 96 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

دوره آموزشی مروری بر قانون(حفظ کاربری اراضی زراعی باغها)
مقدمه:
با روند فعلي افزايش جمعيت و گسترش مناطق شهري، جمعيت شهري كشور تا سال 1400 به دو برابر افزايش خواهد يافت . در اين فرآيند از يك سو با توجه به اينكه شهرها و نقاط سكونتي كلاً در دشتهاي حاصلخيز كشاورزي قرار گرفته، بخش قابل توجهي از اراضي كشاورزي تخريب گرديده و از سوي ديگر جمعيت توليد كننده روستايي نيز دست از توليد كشيده و به خيل مصرف كنندگان شهري خواهند پیوست .
در مجموع تعداد شهرهای ایران که در سال 1335در حدود 199 شهر کوچک و بزرگ بود تا سال 1375به 614 شهر افزایش یافت و در حال حاضر تعداد شهر هاي كشور به حدود1170 شهر افزايش يافته است. (سازمان دهياري ها و شهرداري هاي وزارت كشور)
بررسي آخرین آمار سطح زير كشت و ميزان توليد محصولات زراعي در سال 1378-1388 كه از سوي دفتر آمار و فناوري اطلاعات معاونت امور برنامه ريزي و اقتصادي وزارت جهاد كشاورزي كه در سال 1389 انتشار يافته است نشان مي دهد كه متوسط ميزان عملكرد در هر هكتار از اراضي مزروعي كشور حدود 5/2 تن مي باشد و به تعبير ديگر در ازاي هر هكتار از اراضي زراعي كه در اثر تغيير كاربري از بين مي رود حدود 5/2 تن از توليدات محصول در كشور كاسته شده كه علي القاعده اين ميزان بايستي از طريق واردات تامين گردد.
وضعيت تغيير كاربري اراضي كشاورزي در جهان:
نگراني هاي زيادي وجود دارد كه جهان ممكن است با كمبود زمين كشاورزي روبرو شود. روند كمبود زمين كشاورزي كه با افزايش جمعيت بيش از پيش مطرح مي شود، علل ديگري نيز دارد از جمله تبديل اراضي كشاورزي به شهر نشيني و تخريب خاك. بدون شك زمينهاي زيادي از كشاورزي به مصارف غير كشاورزي تبديل مي شود با فرض اين كه تأمين مسكن و زير بناهاي لازم براي هر هزار نفر نياز به 40 هكتار زمين نياز باشد براي پاسخگويي به نيازهاي مسكوني جمعيت اضافي در فاصله سالهاي بين 1995 تا 2030 به 100 ميليون هكتار زمين ديگر احتياج خواهد بود و از آنجا كه بيشتر مراكز شهري در كنار اراضي حاصلخيز دشتها، رودخانه ها و دره ها قرار دارند بخش مهمي از نياز فوق از اراضي مرغوب كشاورزي تأمين خواهد شد. هراس از نبود توازن ميان نرخ رشد جمعيت و امكانات بالقوه اراضي در آن حدي كه مطرح مي شد مبناي درستي ندارد. بخش مهمي از افزايش توليد از افزايش عملكرد به دست خواهد آمد اما به هرحال در برخي كشورها كمبود زمين مشكل ساز خواهد شد.

 

دانلود فایل





:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 آذر 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: